• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

In 1992 starten Ferry en Rob Leijten met hun bedrijf Ferrob. Zij specialiseren zich in het professioneel reconditioneren van auto’s. Doffe en verweerde lak wordt vakkundig onder handen genomen totdat de authentieke showroomshine is teruggekeerd.

Uw auto ondergaat een ware metamorfose

Ferrob werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige produkten van onder andere Gyeon , Polishangel ,Collinite  en Menzerna. Deze produkten in combinatie met geavanceerde technieken , professionele apparatuur en ouderwets vakmanschap borgen de uitstekende kwaliteit van de lakbehandeling. U zult onder de indruk zijn van het eindresultaat.

30 jaar ervaring in professionele  autodetailing

Ferrob biedt een compleet pakket in hoogwaardige en professionele autodetailing.                                                       

Als het gaat om de professionele bescherming van uw kostbare bezit  , zowel voor partculieren als voor autodealers en leasemaatschappijen, dan is Ferrob de aangewezen partner.

Ferrob is een gecertificeerd professional Autoglym car renovator en een certified Gyeon detailer.

Professionele Tapijt & Meubelreiniging

De ervaring en know-how opgedaan bij autodetailing gebruikt ferrob ook bij  het facilitair onderhoud voor  de zakelijke en particuliere markt.

Ferrob is een gecertificeerd SVS vloeronderhoud specialist.

Ervaar het Ferrob effect

Op deze site kunt u alles lezen en zien  over de exclusieve diensten van Ferrob. Heeft u vragen ? Stel ze per email en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.